Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Pikir Keri – Via Vallen

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Pikir Keri – Via Vallen

Baca Juga

Intro : Am F C G

Am F
Yen gelem tak jak rabi
F C
Yen ra gelem tak jagongi
C G
Sing ra penting pikir keri

Am F
Yen kowe gelem tak sayang
F C
Ya ojo mbok gawe bimbang
C G
Rasah kakean alesan

Intro : Am F C G

Am F
Iki ati du parkiran maju mundur rakaruan
F C
Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
C G
Nanging tresno iki udu es teh plastikan
G Am
Sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan

Am F
Janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
F C
Tresnaku kesandung aku jebul kapusan
C G
Jodoh bakal tekan ora bakal kijolan
G Am
Nek bejo yo mantenan nek ora tep syukuran
Am G F Am G F E Am
Pikir keri pikir keri ketimbang loro ati
Am F
Yen gelem tak jak rabi
F C
Yen ra gelem tak jagongi
C G
Sing ra penting pikir keri
G
Oooo
Am F
Yen kowe gelem tak sayang
F C
Ya ojo mbok gawe bimbang
C G
Rasah kakean alesan

Intro : Am F C G

Am F
Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
F C
Gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke
C G
Abot dirasakne rakuat dibecakne
G Am
Rasah dipikir mbok miker seng liyane

Am F
Tresnoku seng gede mbok prekne
F C
Mbok golek liyane seng nompo opo anane
C G
Mending nyicel motor podo mumete
G Am
Naning ono hasile ketimbang miker kowe

Am G F Am G F E Am
Pikir keri pikir keri ketimbang loro ati
Am F
Yen gelem tak jak rabi
F C
Yen ra gelem tak jagongi
C G
Sing ra penting pikir keri

Am F
Yen kowe gelem tak sayang
F C
Ya ojo mbok gawe bimbang
C G
Rasah kakean alesan

Am F
Yen gelem tak jak rabi
F C
Yen ra gelem tak jagongi
C G
Sing ra penting pikir keri

Am F
Yen kowe gelem tak sayang
F C
Ya ojo mbok gawe bimbang
C G Am
Rasah kakean alesan

 

Baca Juga

Berita Terkait
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker