Chord Gitar dan Lirik Lagu Los Dol – Denny Caknan

Abadikini.com -Berikut Chord Gitar dan Lirik Lagu atau kunci gitar lagu Los Dol Denny Caknan

D# F Bb Am Gm

los dol ndang lanjut lehmu whatapp’an

Cm D G

cek paket datane, yen entek tak tukokne

D# F Bb Am Gm

tenan dik elingo yen mantan nakokno..

Cm D

kabarmu tandane.. iku ora rindu..

Gm

nanging kangen kringet bareng awakmu..

(Intro) D# Cm D..

Gm Cm

tak gawe los dol blas aku ra rewel

F Bb

nyanding sliramu.. sing angel di setel..

Cm F Bb Am Gm

tutuk-tutukno.. chatingan karo wong liyo

D# D D Cm-D#-D

rapopo.. aku ra gelo..

Gm Cm

kok tutup-tutupi.. nomere mbok ganti..

F Bb

firasat ati.. angel di apusi..

Cm F

senajan mbok ganti tukang las..

Bb Am Gm

bakul sayur lan tukang gas..

Cm D

titeni.. bakale ngerti..

(Chorus)

D# F Bb Am Gm

los dol ndang lanjut lehmu whatapp’an

Cm D G

cek paket datane, yen entek tak tukokne

D# F Bb Am Gm

tenan dik elingo yen mantan nakokno..

Cm D

kabarmu tandane.. iku ora rindu..

Gm D

nanging kangen kringet bareng awakmu..

(Int.) Cm Gm Cm D Gm G

Cm Gm D# D Gm D

Gm Cm

kok tutup-tutupi.. nomere mbok ganti..

F Bb

firasat ati.. angel di apusi..

Cm F

senajan mbok ganti tukang las..

Bb Am Gm

bakul sayur lan tukang gas..

Cm D

titeni.. bakale ngerti..

(Chorus)

D# F Bb Am Gm

los dol ndang lanjut lehmu whatapp’an

Cm D G

cek paket datane, yen entek tak tukokne

D# F Bb Am Gm

tenan dik elingo yen mantan nakokno..

Cm D

kabarmu tandane.. iku ora rindu..

D# F Bb Am Gm

los dol ndang lanjut lehmu whatapp’an

Cm D G

cek paket datane, yen entek tak tukokne

D# F Bb Am Gm

tenan dik elingo yen mantan nakokno..

Cm D

kabarmu tandane.. iku ora rindu..

Gm D

nanging kangen kringet bareng awakmu..

Gm

nanging kangen kringet bareng awakmu..

Topik Berita

Baca Juga

Berita Terkait
Close
Back to top button
Close