Chord Gitar dan Lirik Lagu Cidro – Didi Kempot

Berikut Chord Gitar dan Lirik Cidro yang dipopulerkan Didi Kempot:

Intro : C F G C Dm Am G

C F G C Fm C Fm G

Fm C G C G

(*)

C Em Am Em

Wes sakmestine ati iki nelongso

F G C

Wong sing tak tresnani mblenjani janji

Dm G C G Am

Opo ora Eling naliko semono

Dm G C

Kebak kembang wangi jeroning dada

Intro : F G

(#)

C Em Am Em

Duh piye maneh iki pancen nasibku

F G C

Kudu nandang loro koyo mengkene

Dm G C G Am

Remuk ati iki yen eling janjine

Dm G C

Ora ngiro jebul lamis wae

Intro : Dm G C

Chorus :

Am Em

Gek opo salah awakku iki

F G C C-G

Koe nganti tega mblenjani janji

Am Em

Opo mergo kahanan uripku iki

F G

Mlarat bondo seje karo uripmu

F

Aku nelongso

C G Am

Mergo kebacut tresno

Dm G C

Ora ngiro saikine cidro

Interlude : Am Em F G C

F G C G

==> Kembali ke (*), (#), Chorus

Dm G C

Ora ngiro saiki koe cidro..

Topik Berita

Baca Juga

Berita Terkait
Close
Back to top button
Close