Chord Gitar Lirik Lagu Didi Kempot Pamer Bojo

Abadikini.com – Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Didi Kempot – Pamer Bojo

intro : C . . F . . C . . , Am . . Em . .
F . . G . . Em . . Am . .
F . . G . . C . .

C F
koyo ngene rasane wong
C
nandang kangen
Am Em
rino wengi atiku rasane peteng
F G Em Am
tansah kelingan , kepengen nyawang
F Dm G
sedelo wae uwis emoh tenan

int : Dm . . G . .

C F C
cidro janji tegane kowe ngapusi
Am Em
nganti seprene suwene aku ngenteni
F G Em Am
nangis batinku , nggrantes uripku
F G C
teles kebes netes eluh neng dadaku

music : Am . . Em . . F . . Am . .
Am . . Em . . F . . G . . C . .

[ reff : ]
C Em
dudu klambi anyar
F
sing neng njero lemariku
Dm
nanging bojo anyar
G
sing mbo pamerke neng aku

int : F . . G . . C . .

C Em
dudu wangi mawar
F
sing tak sawang neng mripatku
Dm
nanging kowe lali
G
nglarani wong koyo aku

( * )
F G
neng opo seneng aku
Em Am
yen mung gawe laraku
F G C
pamer bojo anyar neng arepku

C F C
cidro janji tegane kowe ngapusi
Am Em
nganti seprene suwene aku ngenteni
F G Em Am
nangis batinku , nggrantes uripku
F G C
teles kebes netes eluh neng dadaku

music : Am . . Em . . F . . Am . .
Am . . Em . . F . . G . . C . .

kembali ke : reff , ( * ) 2
x
coda : C

Topik Berita

Baca Juga

Berita Terkait
Close
Back to top button
Close