Chord Gitar Lirik Lagu Didi Kempot Ketaman Asmoro

Abadikini.com – Chord Kunci Gitar dan Lirik lagu Didi KempotKetaman Asmoro

Intro: Am Dm F E Am

Am
Saben wayah lingsir wengi
Dm E Am
Mripat iki ora biso turu
E
Tansah kelingan sliramu
Dm F E
Wong ayu kang dadi pepujanku

Am
Bingung rasane atiku
Dm E Am
Arep sambat nanging karo sopo
E
Nyatane ora kuwowo
Dm E Am
Nyesake atiku sansoyo nelongso

Dm
Wis tak lali-lali
E Am
Malah sansoyo kelingan
E Dm
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
E
Mendem ora biso turu

Am
Opo iki sing jenenge
Dm E Am
Wong kang lagi ke taman asmoro
E
Prasasat ra biso lali
Dm E Am
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

Am
Bingung rasane atiku
Dm E Am
Arep sambat nanging karo sopo
E
Nyatane ora kuwowo
Dm E Am
Nyesake atiku sansoyo nelongso
Dm
Wis tak lali-lali
E Am
Malah sansoyo kelingan
E Dm
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
E
Mendem ora biso turu

Am
Opo iki sing jenenge
Dm E Am
Wong kang lagi ke taman asmoro
E
Prasasat ra biso lali
Dm E Am
Esuk awan bengi tansah mbedo ati
E
Prasasat ra biso lali
Dm E Am
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

Topik Berita

Baca Juga

Berita Terkait
Close
Back to top button
Close