Chord Gitar Lirik Lagu Didi Kempot Layang Kangen

Abadikini.com – Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Didi Kempot – Layang Kangen
Intro : C Dm F C G
Em A Dm G

C F C
Layangmu tak tampa wingi kui
Am Em
Wis tak waca apa karepe atimu
F G Em Am
Trenyuh ati iki maca tulisanmu
F Dm G
Ra krasa netes eluh ning pipiku

Interlude: F G

(*) C F C
Umpama tanganku dadi suwiwi
Am Em
Iki uga aku mesti enggal bali
F G Em Am
Ning kepiye maneh merga kahananku
F G C
Cah ayu entenana tekaku

Musik: Am G F Em
Am G F G C

Reff:
C F
Ra maido sapa wong sing ora kangen
Dm G F G C
Adoh bojo pengen turu angel merem
C F
Ra maido sapa wong sing ora trenyuh
Dm G
Ra kepethuk sak wetara pengen weruh
F G Em Am
Percaya aku kuatna atimu
F G C
Cah ayu entenana tekaku

Kembali ke: (*)

Musik: Am G F Em
Am G F G C

Kembali ke: Reff

Top of Form

Topik Berita
Back to top button
Close