Chord Gitar Lirik Lagu Didi Kempot Banyu Langit

Abadikini.com – Chord Kunci Gitar Lirik Lagu Didi Kempot – Banyu Langit
Intro : C….F….C….F….
Em-Dm..G..C..

C
….Sworo angin
Em
Angin sing ngreridu ati
F
….Ngelingake..
G
Sliramu sing tak tresnani..
C
….Pingin nangis
Em
Ngetokke eluh neng pipi
F
….Suwe ra weruh
G
Senajan mung ono ngimpi..

Am Em
Ngalemo.. ngalem ning dadaku….
F G
Tambanono roso kangen ning atiku
Am Em
Ngalemo.. ngalemo ning aku….
F G
Ben ra adem kesiram udaning dalu….

C
….Banyu langit
Em
Sing ono nduwur kayangan
F
….Watu gede
G
Kalingan mendunge udan..
C
….Telesono..
Em
Atine wong sing kasmaran
F
….Setio janji
G
Seprene tansah kelingan..

#)
Am Em
Ademe…. gunung merapi purbO
F
Melu krungu suaramu
G
Ngomongke opo
Am Em
Ademe…. gunung merapi purbO
F G
Sing neng langgran wonosari
C
Yogjokarto..

Musik: C..Em..F..G..
Am..Em..F..Dm..G…..

Reff:
Am
Janjine..
Em
Lungane ra nganti suwe suwe
F
Pamit esuk lungane
G
Ra nganti sore..
Am
Janjine..
Em
Lungo ra nganti semene suwene
F G
Nganti kapan tak enteni
C
Sak tekane..

C
….Udan grimis
Em
Telesono klambi iki
F
….Jroning dodo
G
Ben ra garing ngekep janji
C
….Ora lamis
Em
Gedene nggonku nresnani
F
….Nganti kapan
G
Aku ora biso lali…..

##)
Am Em
Ademe…. gunung merapi purbO
F
Melu krungu suaramu
G
Ngomongke opo
Am Em
Ademe…. gunung merapi purbO
F
Sing neng langgran
G
Wonosari Yogjokarto..

Reff:
Am
Janjine..
Em
Lungane ra nganti suwe suwe
F
Pamit esuk lungane
G
Ra nganti sore..
Am
Janjine..
Em
Lungo ra nganti semene suwene
F G
Nganti kapan tak enteni
C
Sak tekane..

Outro : C..Em..F..G..C..

Topik Berita
Back to top button
Close